Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

Heeft u ‘m al opgehaald, hét cadeau van de Bibliotheek? November is de maand van Nederland Leest, dit jaar met het thema democratie. En daarom krijgt u een boek cadeau (u kunt zelfs kiezen uit drie titels), komt op 9 november de burgemeester op de koffie en is er ook op 9 november een Literaire DIS in de Bibliotheek op Terschelling.

Het wordt een mooie avond, geheel in het teken van democratie. Irene Overduin, redacteur bij de Leeuwarder Courant vertelt over de verhoudingen tussen democratie en journalistiek. En we gaan in debat over het basisinkomen. De toegangsprijs is 5 euro voor leden en €7,50 voor niet-leden. Daarvoor bent u een gezellige avond uit, inclusief drankjes, lekkere hapjes en koffie of thee. Aanmelden kan in de bibliotheek of op ontdekdebieb.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Bibliotheek Terschelling, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

De spreker: Irene Overduin

Irene Overduin is economiejournalist bij de Leeuwarder Courant. Op NS-Tienertoer ging ze al naar de hoogovens in IJmuiden en de zoutmijnen in Twente. Rookpluimen fascineren haar, al schrijft ze tegenwoordig meer over verduurzaming, circulaire economie, watertechnologie en mestproblematiek. Op Terschelling vertelt ze over haar werk en de relatie tussen democratie en journalistiek.

09-11: burgemeester op de koffie

Aansluitend bij het thema democratie komen burgemeester Wassink en wethouder Van der Wielen tijdens Nederland Leest op de koffie in Bibliotheek Terschelling. Op woensdag 9 november schuiven zij van 15.00 tot 16.30 uur aan voor een kopje koffie of thee en een informeel gesprek met inwoners van Terschelling. Iedereen is welkom, de toegang is gratis en alles is bespreekbaar: van grote thema’s als democratie tot kleinere lokale onderwerpen.

Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de Bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.