Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste Harlinger bibliotheekleden,

De grote verbouwing van Bibliotheek Harlingen laat nog even op zich wachten, maar binnenkort gaan we de bibliotheek wel opnieuw inrichten. Zo gaan we de boeken op genre bij elkaar zetten, er komen nieuwe pc’s en sneller internet, de muren worden opnieuw geschilderd en op sommige plekken komt nieuw tapijt. We zorgen bovendien op veler verzoek voor meer zitjes en de jeugd krijgt een eigen hoek met zitplekken. 8, 9 en 10 maart zijn we gesloten, zaterdag 11 maart heropenen we de deuren van de bibliotheek. Die dag staat er koffie, thee en taart voor u klaar, komt u ook?

De eerste tien bezoekers ontvangen op zaterdag 11 maart 2017 een gratis proefabonnement. Bent u al lid, dan kunt u het abonnement ook iemand anders cadeau geven. Kent u iemand die nog niet lid is? Stuur hem of haar dan zaterdag 10 maart naar de bibliotheek. We zijn vanaf 10 uur geopend. Wie niet tot de eerste tien behoort, kan toch heel voordelig lid worden van de Bibliotheek. Een basisabonnement voor één jaar kost in Bibliotheek Harlingen van 10 tot 20 maart maar 30 euro.

Met vriendelijke groet,

Team Bibliotheek Harlingen
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.