Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

Dit najaar organiseert de bibliotheek cursussen voor iedereen die graag iets wil (bij)leren in de digitale wereld. Meer doen met uw iPad, een fotoboek maken, omgaan met Windows 10 of verkopen op Marktplaats; het kan allemaal! In deze nieuwsbrief hebben wij een aantal cursussen voor u uitgelicht. Het complete cursusaanbod vindt u op onze website.

U bent op zaterdag 10 september tussen 10.30 en 12.00 uur natuurlijk ook van harte welkom tijdens de open dagen in Bibliotheek Kollum en Bibliotheek Dokkum om kennis te maken met het cursusaanbod én onze docenten.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân

Veilig internetten

In deze workshop leert u hoe u zo veilig mogelijk gebruik kunt maken van uw computer en het internet. Onze docenten leren u onder andere tips en trucs met betrekking tot spam, phishing, anti-virusprogramma's en privacy-instellingen. Deze workshop wordt twee keer gehouden in Bibliotheek Kollum: op dinsdag 27 september van 14.00 tot 16.00 en op dinsdag 1 november van 16.00 tot 18.00 uur.

Meld u nu aan voor de workshop Veilig internetten
Fotoboek maken

Heeft u ook mappen vol foto's van vakanties, familiefeesten en andere uitjes op uw computer staan waar u eigenlijk niet meer naar omkijkt? Zonde! Tijdens deze 5-delige cursus leert u hoe u de onoverzichtelijke mappen op uw computer kunt omzetten naar prachtige fotoboeken in uw kast. Deze cursus start op dinsdag 4 oktober om 13.30 uur in Bibliotheek Dokkum.

Meld u nu aan voor de cursus Fotoboek maken
Starten met de iPad

Tijdens deze 4-delige cursus maakt u kennis met de belangrijkste functies van de Apple iPad. U leert hoe u de iPad moet bedienen, hoe u kunt surfen op internet en hoe u apps kunt downloaden, installeren én toepassen. Deze cursus start op donderdag 17 november om 13.30 uur in Bibliotheek Dokkum.

Meld u nu aan voor de workshop Starten met de iPad
Lessen op maat

Naast het vaste programma van cursussen en workshops zijn er ook lessen op maat. Dit zijn privélessen waarbij u het onderwerp en de cursusinhoud zelf kunt bepalen. Een adressenbestand maken, uw energieverbruik bijhouden of foto's bewerken; u vraagt, wij draaien! De lessen op maat zijn aan te vragen via onze Klantenservice: info@bnfrl.nl of (088) 16 56 123.

Vraag nu een les op maat aan
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.