Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste %%voornaam%%,

Met temperaturen onder het vriespunt was het vanochtend extra moeilijk om op te staan. Maar als je dit leest betekent het dat je de kou overwonnen hebt en uit je bed gerold bent. Gefeliciteerd!

Snel over tot de orde van de dag: deze week een update over de displaytafels en onze website.

Groeten van Jouke, Paulien en Doetie

FRYSK OP DE WEBSITE | Op onze website vind je een nieuw kopje ('Fryslân') met links naar regionale historie en een nieuwe widget ‘Fryske side’. Hieronder staan verschillende Fryske onderwerpen. De door BSF gemaakte widget is net klaar en kan hier en daar misschien wel beter. Bekijk de pagina even (klanten kunnen er naar vragen) en geef even door wat je ervan vindt. Zie je dingen die fout zijn of beter kunnen? Geef het dan even door aan DigiCom, dan maken we er samen wat moois van!

DISPLAY LOKALE ACTIVITEITEN | Als er in het dorp/de stad van een van onze vestigingen een leuke activiteit plaatsvindt, kun je daar (als je wilt) een display bij maken. Gebruik in dat geval altijd een officiële displayaffiche uit de map en leg de poster of flyers van de activiteit erbij op de displaytafel. Zo zoeken we mooi aansluiting met wat lokaal speelt. N.B.: Dit kan alleen als er geen belangrijke BNF-acties of -activiteiten zijn waarvoor je de tafels nodig hebt. Dus graag alleen doen als er ruimte voor is.

Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

Update teruglezen? Je vindt ze in de map Nieuwsbrieven en Update op Algemeen. De hoofdonderwerpen staan achter de bestandsnaam zodat je makkelijk de juiste kunt terugvinden.

Klik hier om je uit te schrijven.