Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste leden,

Bibliotheek Dronryp verhuist weer terug! In mei verhuisden we al onze kasten, tijdschriften, films en boeken tijdelijk naar het magazijn van de Poiesz. En hoewel we ontzettend blij zijn dat we die locatie van de Poiesz mochten gebruiken, vindt u ons vanaf 1 september weer op de vertrouwde plek aan de Hobbemasingel. In verband met die verhuizing zijn we op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus a.s. gesloten.

De afgelopen maanden is ontzettend hard gewerkt om het oude schoolgebouw klaar te maken voor multifunctioneel gebruik. De verbouwing maakt het mogelijk de nieuwe bibliotheek in te richten volgens de laatste trends. Die trends komen voort uit landelijk onderzoek naar de wensen en eisen van bibliotheekbezoekers. Daardoor weten we zeker dat de bibliotheek klaar is voor de toekomst en klaar voor u.

Op 1 september openen we de deuren van de vernieuwde bibliotheek. Dat vieren we met een mooie actie (daarover later meer) en natuurlijk taart. Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

team Bibliotheek Dronryp.

P.S. in verband met de tijdelijke sluiting is de uitleentermijn van de door u geleende items iets langer dan u van ons gewend bent. Zo bent u in ieder geval niet te laat met inleveren.

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.