Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Geachte relatie,

De bibliotheek is volop in beweging. De komende maanden vernieuwen, verbouwen of verhuizen we vier van onze vestigingen: Sint Annaparochie, Stiens, De Westereen en Dronryp! De vernieuwde bibliotheken richten we in volgens de laatste trends. Die trends komen voort uit landelijk onderzoek naar de wensen en eisen van bibliotheekbezoekers. Daardoor weten we zeker dat de bibliotheek klaar is voor de toekomst en klaar voor u.

* Bibliotheek Sint Annaparochie is gesloten op 13 en 14 april. Op 15 april heropent de vernieuwde bibliotheek. Eerder werd de plattegrond al gewijzigd en werden er enkele muren weggehaald, nu wordt ons aanbod nog verleidelijker uitgestald.

* Bibliotheek Stiens is gesloten van 20 tot en met 27 april en verhuist naar De Skalm, aan de overkant van de straat (Pyter Jurjensstrjitte 17). Op 28 april nemen we de nieuwe, nog mooiere bibliotheek in gebruik.

* Bibliotheek De Westereen is gesloten van 11 tot en met 17 mei en verhuist naar de nieuwe brede school (Badhúswei 1). Op 18 mei opent daar de nieuwe bibliotheek haar deuren.

* Bibliotheek Dronryp is gesloten van 25 tot en met 31 mei en verhuist tijdelijk naar de Poiesz (De Terp 26). Daar opent de tijdelijke vestiging op 2 juni de deuren. Eind augustus verhuizen we terug naar onze huidige locatie die dan volledig is vernieuwd.

P.S. Bent u lid van één van deze vestigingen dan is de uitleentermijn van de door u geleende items rondom de tijdelijke sluitingen automatisch iets langer dan u van ons gewend bent. Zo bent u in ieder geval niet te laat met inleveren. Tijdens de sluitingsdagen kunt u vanzelfsprekend wel gebruik maken van de digitale diensten van de bibliotheek via ontdekdebieb.nl en bent u welkom in één van onze andere vestigingen.

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als zakelijke relatie gebruik maakt van onze diensten

Klik hier om je uit te schrijven.