Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Aangepaste Openingstijden Bibliotheken

De feestdagen zijn in aantocht! en dan hebben onze bibliotheken aangepaste openingstijden. 

* Op Sinterklaasavond 5 december hanteren wij onze normale openingstijden. 
* Kerstavond 24 december zijn we gesloten na 18:00 uur. 
* Beide kerstdagen 25 en 26 december zijn al onze vestigingen gesloten
* Oud- en Nieuwjaarsdag zijn al onze vestigingen gesloten

Fijne feestdagen!

19-12 Blik op Noordoost Fryslân

Op 19 december is onze Blik gevestigd op Noordoost Fryslân. Van 10 tot 15 uur is het Streekarchief Noordoost Fryslân en Fries Film Archief aanwezig in de Bibliotheek in Dokkum om oude films en dia’s om te zetten en af te spelen. Heeft u nog oude filmpjes of video’s? neem ze dan mee! U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

Meer over Blik op Noordoost Fryslân
20-12 Midwinterjûn Ferhalendemuzyk

Op zondag 20 december organiseert Theater de Koornbeurs in Franeker de tweede editie van de Midwinterjûn Ferhalendemuzyk! Op verschillende locaties, waaronder de Bibliotheek in Franeker worden verhalen verteld en kunt u genieten van prachtige luistermuziek. 

Meer over de Midwinterjûn Ferhalendemuzyk
Uw stem telt! Doe mee met ons panel

Uw mening is voor de bibliotheek van groot belang. U kunt meepraten en denken over de bibliotheek door lid te worden van BiebPanel. Als panellid ontvangt u ongeveer viermaal per jaar een uitnodiging voor een online vragenlijst. De vragen gaan onder andere over dienstverlening, assortiment, inrichting en activiteiten van de bibliotheek. We informeren u over de uitkomsten en laten het u ook weten als we iets aan de bibliotheek veranderen naar aanleiding van de onderzoeken.

Wordt lid van Biebpanel >
NL Leest en Literaire DIS

November was de maand van Nederland Leest. Tijdens deze maand kregen alle leden van de Bibliotheek een verhalenbundel cadeau. Schrijver A.L. Snijders selecteerde voor die bundel zijn favoriete verhalen. Snijders en het korte verhaal zijn zeer populair want alle boeken zijn op! Daarnaast organiseerden de Friese bibliotheken ook 14 Literaire DISsen. In restaurants, schouwburgen en bibliotheken werd heerlijk gegeten en naar mooie verhalen, poëzie en muziek geluisterd. Ook die avonden waren een groot succes!

Wilt u meer weten? Lees dan het kort verslag van de vijf Literaire DISsen in Noord-Fryslân.
Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.