Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

De Kinderboekenweek (5 tot en met 16 oktober) staat dit jaar in het teken van het thema Opa's en oma's, voor altijd jong! In de Bibliotheek is van alles te beleven, zoals een speciaal hiervoor gemaakte theatervoorstelling, een gratis magazine vol tips en weetjes en de Whatsopa en Oma quiz. Ook kunnen kinderen aanschuiven voor het knutselen van een leuke biebtas. Kijk voor het complete programma op onze website.

We wensen iedereen alvast veel plezier!

Bibliotheken Noord Fryslân, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

De grens in de geschiedenis

Tijdens de Maand van de Geschiedenis draait het dit jaar om Grenzen. De literatuur staat bol van grenzen die verbinden of verdelen, binnen- of buitensluiten. De Bibliotheek zet haar mooiste boeken en een bijzondere lezing centraal.

Speciaal voor u in oktober >
Bibliotheek Dronryp eert Alma Tadema

Tekeningen die Alma Tadema in zijn jonge jaren maakte zijn tot 26 november te bewonderen in de Bibliotheek. Ook de bijpassende kunstroute, die langs zijn geboortehuis, zijn beeld en bijzondere etalages loopt, is zeer de moeite waard.

Meer weten over expositie en kunstroute >
Iedereen beleeft het in de Bieb

In oktober heeft de Bibliotheek voor ieder wat wils. Zo kunt u alles leren over drones, op een luchtige manier pareltjes uit de geschiedenis ontdekken, workshops volgen of gamen tijdens de 24-uurs (!) Game around the Clock.

Snel op zoek naar een leuke activiteit >
Hulp bij lezen en schrijven

Afgelopen maand openden maar liefst drie Digi-Taalhuizen hun deuren. Mensen die moeite hebben met lezen en schrijven krijgen hier hulp van taalmaatjes. Zo wordt het lezen van bijsluiters al snel een stuk gemakkelijker.

Meer over het Digi-Taalhuis en taalmaatjes >
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de Bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.