Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

De klantenservice van Bibliotheken Noord Fryslân heeft een nieuwe collega. Vanaf 1 januari 2017 zijn wij ook te bereiken via WhatsApp en beantwoord online-assistente Bibi al uw vragen. Bibi is elke dag bereikbaar van 9.00 tot 23.00 uur op WhatsApp-nummer 06 - 15 12 72 02 en probeert uw vragen binnen één uur te beantwoorden. 

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Wel of geen e-books

De regels omtrent het lenen van e-books zijn voor sommige abonnementsoorten veranderd. Zo lenen jeugdleden nog alleen jeugd-e-books. Budgetleden en mensen met een kennismakingsabonnement kunnen niet langer van het e-booksaanbod gebruik maken. Basis- en luxe-abonnees kunnen maximaal 10 e-books per keer lenen met een leentermijn van 3 weken. Ontdek het aanbod op Bibliotheek.nl

(Voor)lezen is leuk!

Tot 4 februari vieren wij de Nationale Voorleesdagen. Ook dit jaar genieten weer zo’n tweeduizend kinderen van een bijzonder verhaal. Dit keer over Boy die een kleine walvis vindt op het strand. Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de taalontwikkeling van kinderen. Op onze website vindt u de speciale voorleesdagenpagina, met een app, kleurplaat, het verhaal, voorleestips en nog veel meer.

A journey through fashion and travel

Met ruime 100.000 volgers mag blogger Levi Nguyen (tlnique.com) met recht een influencer genoemd worden. Tijdens de masterclass vertelt ze alles over bloggen. Hoe zorg je voor meer bezoekers, hoe kom je op al die leuke feestjes en hoe verdien je eigenlijk geld met je blog? Het komt allemaal aan bod!

23 februari 19:30 - 21.30 uur Bibliotheek Buitenpost
27 februari 19:30 - 21:30 uur Bibliotheek Dokkum
3 maart 19:30 - 21:30 uur Bibliotheek Franeker

Leuker kunnen we het niet maken

Voor 1 april moet de belastingaangifte weer digitaal ingevuld zijn. Heef u vragen over aangifte invullen, toeslagen, kwijtschelding, DigiD of iets anders? Meld u dan aan voor 15 minuten gratis professioneel advies tijdens ons belastingspreekuur. Data en locaties vindt u op onze website.

Meer informatie en aanmelden voor Belastingspreekuur
Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.