Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Tot eind juni gaat Tomke ‘op paad’ langs de bibliotheken van Noord-Fryslân om peuters en kleuters te trakteren op de gratis Friese poppenkastvoorstelling Tomke en it wûnderaai. Hierin belandt een geheime uitvinding in het tuintje van Tomke. Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen met Tomke op de foto én krijgen ze het nieuwe boekje Tomke troch it jier mee naar huis. Op ontdekdebieb.nl vindt u het tourschema van Tomke, een leuke kleurplaat en meer >

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Vakantiebieb: offline, digitaal lezen

Het is zover: de VakantieBiebapp staat weer vol prachtige boeken voor 6- tot 18-jarigen. Na het downloaden van de app en de boeken kun je lekker offline lezen. Niet alleen handig, maar ook slim, want als kinderen de hele zomer niet lezen, daalt hun leesniveau. De Vakantiebiebapp is er trouwens ook voor volwassenen, hun boeken staan vanaf 1 juli in de app.

Het Moordspel: leest en puzzelt u mee?

Nyk de Vries schrijft dit jaar het spannende verhaal voor het Moordspel. Tijdens het Moordspel wordt een klassieke whodunit in delen gepubliceerd op hetmoordspel.nl. Lezers krijgen hints en kunnen zo de dader ontmaskeren. Het Moordspel gaat op 16 juni van start en wordt door de Friese Bibliotheken georganiseerd tijdens de Spannende Boekenweken. 

Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.