Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Voor 1 mei moet u uw aangifte inkomstenbelasting indienen. Hulp nodig? In Bibliotheken Terschelling, Kollum, Dokkum en Buitenpost zijn in april belastingspreekuren. Professionals geven daar 15 minuten gratis advies per persoon. Aanmelden via onze website of in de bibliotheek is noodzakelijk. Inwoners van Franeker, Harlingen, St.-Annaparochie en omgeving kunnen voor advies over belastingaangifte contact opnemen met De Skûle Welzijn, via 0517-393 750. Thuis geen computer om uw aangifte te doen? In al onze bibliotheek zijn computers, printers en veilig internet gratis beschikbaar voor leden en niet-leden.

Met vriendelijke groet,
Bibliotheken Noord Fryslân - de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Bibliotheek aan Huis

De Bibliotheek is voor iedereen! En daarom hebben wij een speciale dienst voor mensen die (tijdelijk) niet naar de bibliotheek kunnen komen: de Bibliotheek aan Huis. Wij brengen boeken, tijdschriften of films bij u thuis. Hiervoor heeft u alleen maar een geldig abonnement nodig. Bent u iemand of kent u iemand die hier belang bij heeft? Neem dan contact met ons op via 088 – 1656 123 of info@bnfrl.nl.

Theater over taal

De Friese bibliotheken, Nivo Noord en twee regisseurs brengen laaggeletterdheid op een andere manier onder de aandacht: een theatervoorstelling. Medewerkers van het schoonmaakbedrijf schitteren in een toneelstuk dat gebaseerd is op taalervaringen en -verhalen uit de praktijk. De première was snel uitverkocht, nu toert het stuk langs Bibliotheek Dokkum (12 april) en Bibliotheek Franeker (19 april). De toegang is gratis, aanmelden is noodzakelijk.

Kinderjury

Kinderen tussen 6 en 12 jaar oud kunnen tot 20 april stemmen op hun favoriete boek dat in 2017 is uitgegeven! Het boek dat de meeste stemmen krijgt wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. En de uitslag wordt bekend gemaakt op 27 juni 2018.

Direct stemmen >>
Trouwe Leden Event

Heeft u zich al opgegeven voor ons Trouwe Leden Event? Schrijfster Suzanna Jansen komt het met ons vieren. U kunt zich opgeven voor het middagprogramma in Marsum of het avondprogramma in Dokkum. Geeft u zich nog snel op, dan staat uw stoel klaar!

Alles weten over dit event >>
Copyright 2018 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.