Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

In april organiseert de Bibliotheek een aantal bijzondere activiteiten. Van een iPad-startcursus tot avonden over vogels en een genealogische markt. Bovendien profiteert u deze maand van een fikse korting op kaartjes voor Rapunzel de musical in Dokkum. Voor ieder wat wils!

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Met korting naar het theater

Zaterdag 21 mei komt Rapunzel naar theater Sense in Dokkum. Een prachtige musical voor sprookjesliefhebbers vanaf vier jaar. De Bibliotheek biedt leden € 5 korting op een toegangskaart. De verkoop van deze kortingskaarten start op 13 april op onze website. Bestel snel, want op = op!

Rapunzel en verkoop kaarten >
Starten met de iPad - cursus

In het bezit van een iPad, maar maakt u nog niet optimaal gebruik van de talloze mogelijkheden? Tijdens deze cursus leert u over instellingen, beveiliging, apps, internet en e-mail. Alles om de basis onder de knie te krijgen, komt in vier lessen aan bod. Start: 7 april in Bibliotheek Dokkum.

Meer over Starten met de iPad >
Ontdek de vogels in je eigen omgeving

Oud-boswachter Jacob Bijlsma vertelt over de wonderen van de natuur om ons heen en in het bijzonder over vogels. Een lezing voor iedereen die vogels aan zang of verenpracht wil leren herkennen. De lezing is op 4 april in Dokkum, 12 april in Franeker en 18 april in Buitenpost.. Kaarten bestelt u via onze website.

De lezing, data en locaties >
Genealogische en historische markt

Vrijdag 1 april van 13.30-20.00 uur vindt de jaarlijkse Genealogische en historische markt plaats in Bibliotheek Surhuisterveen. Met informatie over stamboomonderzoek, grafregisters en dorpen in Achtkarspelen. Voor bezoekers zijn er tekeningen van oud-Feanster Cor Dam. De toegang is gratis.

Meer over de genealogische en historische markt in Surhuisterveen >
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.