Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

Hoe lastig is het als je je post niet kunt lezen, geen kaartje uit de NS-automaat krijgt of niet lekker kunt wegdromen bij een goed boek? Twaalf procent van de volwassen Friezen is laaggeletterd en ondervindt daar dagelijks hinder van. Daarom openen we tijdens de Week van de Alfabetisering (5 t/m 11 september) drie Digi-Taalhuizen. Op 05-09 in Kollum, op 06-09 in St.-Annaparochie en op 07-09 in Franeker.

In het Digi-Taalhuis helpen de Bibliotheek en het Friesland College mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Daarvoor worden computerprogramma’s, boeken in eenvoudig Nederlands, prettige werkplekken en enthousiaste, geschoolde vrijwilligers ingezet. Wilt u een opening bijwonen of meer weten, kijk dan op onze website.

Bibliotheken Noord Fryslân, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

Uw bieb in Bibliotheekblad

Dat we sinds 1 januari een boetevrije bibliotheek zijn, is niet onopgemerkt gebleven. Het stond al in bijna elke Friese krant en nu ook in ons eigen vakblad, Bibliotheekblad.

Lees het artikel online >
Veel te doen in de Bibliotheek!

120 activiteiten telt ons programma voor dit najaar maar liefst! Van handlettering tot drones, en van mindfulness tot programmeren. Voor elk wat wils en in vestigingen in heel Noord-Fryslân.

Meer informatie en aanmelden >
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.