Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste leden,

Bibliotheek Sint Annaparochie wordt vernieuwd en is daarom gesloten op 13 en 14 april. Op 15 april opent een nog mooiere bibliotheek haar deuren!

Landelijk is goed onderzocht wat bibliotheekleden willen en wensen. Met dat verlanglijstje is er voor Bibliotheek Sint Annaparochie een plan gemaakt. Eerder werd de plattegrond al gewijzigd en werden er enkele muren weggehaald. Nu wordt ons aanbod nog verleidelijker uitgestald en dat biedt u de kans onze boeken, films en tijdschriften opnieuw te ontdekken.

Brengt u tussen 15 en 30 april een bezoek aan Bibliotheek Sint Annaparochie, dan staat de koffie klaar en maakt u kans op mooie prijzen. Waaronder een e-reader, een luxe abonnement en een cursus van de Volksuniversiteit.

Tot snel!

Team Bibliotheek Sint Annaparochie
Beuckelaerstraat 2, Sint Annaparochie

p.s. in verband met de tijdelijke sluiting is de uitleentermijn van de door u geleende items iets langer dan u van ons gewend bent. Zo bent u in ieder geval niet te laat met inleveren.

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.