Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Aan iedereen die a.s. zaterdag graag een bijzondere, gezellige en heerlijke avond beleeft,

Heeft u 'm al, het boek vol korte verhalen samengesteld door A.L. Snijders? U krijgt het deze maand cadeau van de Bibliotheek! We geven niet alleen een mooi boek weg, maar organiseren in 14 restaurants, schouwburgen en bibliotheken in Fryslân ook een Literaire DIS. Aanstaande zaterdag, 21 november 2015 is er een Literaire DIS bij u in de buurt.

In Restaurant De Posthoorn geniet u voor maar 35 euro p.p. van een zes-gangen-diner: drie gangen heerlijk eten en drie gangen muziek (The Cosmic Carnival, bekend van dwdd), literatuur (Rob van Essen, schrijver en recensent voor NRC Handelsblad) en poëzie. Voor 35 euro bent u dus een geheel verzorgde avond uit, inclusief twee drankjes en koffie na. Hieronder leest u meer over het programma. 

Vorig jaar was de DIS in Dokkum stijf uitverkocht, dus reserveer snel een tafel! Bel de Posthoorn 0519 293500 of stuur een e-mail naar info@hotel-deposthoorn.nl

Graag tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Team Bibliotheek Dokkum

De Posthoorn

In het centrum van Dokkum is het al meer dan 425 jaar goed toeven in de Posthoorn. Het hotel/café/restaurant staat bekend om de nooit aflatende gastvrijheid, het immer heerlijke eten en vanaf 21 november ook om dé avond om nooit te vergeten: de Literaire DIS.

The Cosmic Carnival

De band Cosmic Carnival speelt muziek met invloeden uit alle windstreken. Je waant je direct weer in de jaren 60, maar dan helemaal van nu. The Cosmic Carnival won de jury- en publieksprijs van de Grote prijs van Nederland en sindsdien is hun ster rijzende. Komt dat zien :-)

Rob van Essen

Rob van Essen is schrijver, vertaler en recensent Engelstalige literatuur voor NRC Handelsblad. Hij staat met een prachtig kort verhaal in de bundel. Van Essens veelgeprezen laconieke stijl maakt zijn verhalen tot een traktatie voor lezers die zich graag verbazen.

Kesanova Romantica

Prachtige diashows annex stripverhalen van de Kesanova Romantica. Een lichtend voorbeeld hoe Noordelijke nuchterheid en een natuurlijke hang naar idioterie een hoogst authentieke cocktail leveren van Fries absurdisme.

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.