Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Aan iedereen die a.s. vrijdag graag een bijzondere, gezellige en heerlijke avond beleeft,

Heeft u 'm al, het boek vol korte verhalen samengesteld door A.L. Snijders? U krijgt het deze maand cadeau van de Bibliotheek! We geven niet alleen een mooi boek weg, maar organiseren in 14 restaurants, schouwburgen en bibliotheken in Fryslân ook een Literaire DIS. Aanstaande vrijdag, 27 november 2015 is er een Literaire DIS bij u in de buurt.

In Restaurant De Zwarte Haan in Sint Jacobiparochie geniet u voor maar 35 euro p.p. van een zes-gangen-diner: drie gangen heerlijk eten en drie gangen muziek (Bird on the wire, perfecte mix van folk en rock-'n-roll), literatuur (Maartje Wortel, schrijver en columnist voor NRC Next, Trouw en Vogue) en poëzie (Kasper Peters, stadsdichter van Groningen). Voor 35 euro bent u dus een geheel verzorgde avond uit, inclusief twee drankjes en koffie na. Hieronder leest u meer over het programma. 

Vorig jaar was de DIS in De Zwarte Haan stijf uitverkocht, dus reserveer snel een tafel! Bel De Zwarte Haan 0518-401649 of stuur een e-mail naar info@dezwartehaan.nl. Meer informatie op www.deliterairedis.nl.

Graag tot vrijdag!

De Zwarte Haan

Even de haren laten wapperen en de zilte zeelucht opsnuiven. Dat kan bij restaurant De Zwarte Haan, direct aan de zeedijk bij Sint Jacobiparochie. Wat de pot schaft? Goud! Waddengoud, welteverstaan; heerlijke, eerlijke producten uit de regio.

Bird on the wire

De band Bird on the wire bestaat uit vogelliefhebbers en leende hun naam van een nummer van Leonard Cohen. Ze spelen een mix van folk en rock-'n-roll. Hun nummers zijn eigenlijk korte verhalen, dromerig en een beetje psychedelisch.

Maartje Wortel

Maartje Wortel is schrijfster en columniste en werd vorig jaar door vakgenoten tot dé literaire belofte gekroond. Ze schreef columns voor o.a. NRC Next, Trouw en Vogue en staat met maar liefst 2 verhalen in de bundel.

Kasper Peters

Kasper Peters, trotse stadsdichter van Groningen staat vroeg op om met de brommer naar scholen te gaan. Hier vertelt hij over het mooiste speelgoed van de wereld: de taal en daarmee direct de poëzie. En dat doet'ie ook in De Zwarte Haan!

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.