Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste leden,

Bibliotheek Stiens verhuist naar De Skalm en is daarom gesloten van 20 tot en met 27 april. Op 28 april nemen we de nieuwe, nog mooiere bibliotheek in gebruik.

Hoewel het maar een klein stukje is (we verhuizen naar de overkant van de straat), is het voor ons een hele stap. De verhuizing maakt het namelijk mogelijk de nieuwe bibliotheek in te richten volgens de laatste trends in bibliotheekland. Die trends komen voort uit landelijk onderzoek naar de wensen en eisen van bibliotheekleden. Daardoor weten we zeker dat de bibliotheek in De Skalm klaar is voor de toekomst en klaar voor u.

Komt u snel kijken? Van 28 april tot 10 mei staat er koffie en iets lekkers voor u klaar. Eind mei wordt De Skalm officieel en feestelijk geopend. Dan is het natuurlijk ook feest in de bieb. Daarover hoort u later meer. 

Tot snel!

Team Bibliotheek Stiens,
Nieuw adres: Pyter Jurjensstrjitte 17, Stiens

P.S. in verband met de tijdelijke sluiting is de uitleentermijn van de door u geleende items iets langer dan u van ons gewend bent. Zo bent u in ieder geval niet te laat met inleveren.

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.