Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Vergeet u het niet?

Wij hebben er al zin in! Komt u ook vrijdag 23 maart?  

Een zaal vol trouwe leden, één topgast en een presentatrice zijn de basis ingrediënten voor dit event. Presentatrice Paulien Schreuder (leidinggevende vestigingen) gaat in gesprek met schrijfster en journalist Suzanna Jansen. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor het publiek om vragen te stellen vanuit de zaal. Dus schroom niet en vraag wat u wilt aan Suzanna Jansen. 

Wanneer gaan we dit doen?
Suzanna Jansen zal twee optredens op 23 maart verzorgen. Zo komt zij in de middag in het Dorpshuis in Marsum en in de avond in Bibliotheek Dokkum. Onze leden kunnen zich inschrijven op één van deze tijdstippen. Dit kunt u doen via onze website www.ontdekdebieb.nl of aan de balie van de Bibliotheek. 

Meld u zich wel aan, want vol = vol. 

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Suzanna Jansen

Suzanna Jansen is onder anderen bekend van haar boek Het pauperparadijs dat in 2008 verscheen. In oktober 2010 verschijnt De pronkspiegel, een kleine bundel met journalistieke verhalen uit Moskou. In 2011 rondt ze een opleiding theatermaken af, en in datzelfde jaar verschijnt De hemel is goud, een boek over ambitie en overmoed, opgebouwd uit een historische constructie versneden met een fictief verhaal.

In de zomers van 2016 en 2017 speelt in Veenhuizen de theatervoorstelling Het Pauperparadijs, Theaterspektakel over Arm en Rijk, van theatermaker Tom de Ket. Bij de bewerking van het verhaal tot theater was ze als dramaturg nauw betrokken. In juli 2018 speelt de voorstelling in een compleet nieuwe vormgeving in Koninklijk Theater Carré. In oktober 2017 verschijnt haar nieuwe boek Ondanks de zwaartekracht, waaraan ze vijf jaar werkte.

Locatie en tijden

Middagprogramma
15.00 (inloop) - 17.30 uur (inclusief pauze)

Locatie: Doarpshûs Nij Franjum
Franjumbuorsterpaed 12
9034 GZ Marsum

Avondprogramma
19.30 uur (inloop) - 22.00 uur (inclusief pauze)

Locatie: Bibliotheek Dokkum
Brokmui 62
9101 EZ Dokkum

Aanmelden voor het trouwe leden event

Partner: Boekhandel Van der Velde - Boek signeren

In samenwerking met Boekhandel Van der Velde is er gelegenheid tot het kopen van Suzanna Jansen haar boek. In de pauze zal Suzanna in de gelegenheid zijn om het boek te signeren. Dus neem uw boekexemplaar mee of koop deze tijdens het event. 

Partner: Leen een Fries

Leen een Fries is een initiatief van de Friese Bibliotheken in het kader van Culturele Hoofdstad 2018. Leen een Fries brengt mensen die weten en mensen die willen weten samen. Want kennis opdoen hoeft niet altijd te gebeuren in een klaslokaal, uit een boek of met Google. Via Leen een Fries kunt u persoonlijke kennis en ervaringen delen én opdoen. Meer weten? Ze zijn er tijdens het event. 

Copyright 2018 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.